NightWish ~ The Horror RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


A NightWish egy új onnan indult fantasy horror szerepjáték, ahol tényleg mindennek csak a képzeleted szab határt. Vár a kaland, vár a borzongás! Csatlakozz MOST!
 
HomeSearchRegisterLog in

 

  Érdekességek a Fajokról, Klánokról.

Go down 
AuthorMessage
Matt Cobbler
Vámpír Herceg
Vámpír Herceg
Matt Cobbler

Posts : 12
Join date : 2019-03-02

 Érdekességek a Fajokról, Klánokról.	 Empty
PostSubject: Érdekességek a Fajokról, Klánokról.     Érdekességek a Fajokról, Klánokról.	 EmptySat Mar 02, 2019 6:54 pm

Ember:
Mint azt tudjuk, semmi különleges képességgel nem rendelkezik. A mai világban érzékeik eltompultak. Testük hőmérséklete 35-37 °C fokig terjed, normál esetben. Testük hőtartó, több mint 70 %-a víz. Állatokkal, növényekkel, (ipari hulladékkal XD), táplálkozik. Teste felületét némely helyen szőrzet borítja, bőre sérülékeny. Szaporodásuk normál úton működik egy nő és egy férfi kapcsán születik gyermek, melyet a nő hord ki.

(Ezekkel remélem tisztában vagyunk, de azért leírom, hátha valaki el van maradva! Very Happy )

Vámpír:
Egyedenként külön személyiségek, csak a klántagok hasonlítanak egymásra. Mint az az Embereknél is "szokás" ebben a helyzetben is öröklődnek gének. Minden egyednek másak a képességeik, beállítottságuk. Testük hőmérséklete 0 °C fokon marad, nyáron,télen egyaránt. Vérük nincs, testük kemény, a márványt is töri. Bőrük sokkal ellenállóbb mint az Embereké, felsérülni nem tud! (Ennek ellenére átüthető pl. íjjal, fegyverrel) Vérük nincs, szívük nem dobog. Vérrel táplálkoznak, a Ragadozók emberi vérrel míg a Vegetáriánusok állatival. Szaporodásuk normál módon is történhet, illetve harapás útján. Utóbbi nagyon kockázatos, és csak Vegetáriánus Vámpírok képesek rá.

(Bővebben kifejtve: A harapást a nyaki artériánál kell elvégezni. A harapás nem tarthat tovább 1 másodpercnél. A metszőfogakról méreg kerül a véráramba amitől a "páciens" vámpírrá változik. Ragadozó vámpír, vagy nem eléggé jól gyakorolt Vegetáriánus Vámpír nem bír ellenállni a feltörő vér illatának, és mind kiszívja azt.)

Harapás útján: Harapás útján a megharapott vámpír, az őt megharapó vámpír klánjába kerül, és azokat a tulajdonságokat "örökli" amiket az őt megharapó egyed. (lsd.: Szemszín, Hajszín, Testfelépítés, Beállítottság) A megharapott vámpír a klánba épül, így ha Nemesvérű harapta meg, ő maga is Nemesvérű lesz.

Kihordás útján: A természetes úton való szaporodás nem különbözik az emberi szaporodástól. Természet szerűen az erősebbik gén tulajdonságait örökli, ami általában egy és ugyan az a gyengébbével, hiszen egy klánba tartoznak.

(Bővebben kifejtve: Ha egy "A" klánban lévő vámpír összehál egy "B" klánban született vámpírral, a gyermek csak Félvámpír lesz, azaz félvér. Gyengébb, fejletlenebb mint a normál vámpírok.
A Nemesvérűek a legfejlettebbek, általában a legnagyobb családokhoz tartoznak (Cobbler, Volturi, Trigma, Bowler, Sheen).
A közönséges vámpírok azok, akik nem Nemesvérű családba születtek, tehát semmi közük nem volt Káin véréhez. )

Vérfarkas:
Egyedenként különböznek, mind emberi, mind pedig vérfarkasi, farkasi alakjukban. Erejük, módszereik, sebességük is jóval eltér egymástól. Általában gyorsabbak a vámpíroknál, bár sok klán van ami kifog rajtuk. Testük hőmérséklete 60-140 °C fokig terjed. Testük hevül ha vámpírt éreznek a közelben. Szaglásuk kifinomult. Gyakorlatilag mindent megesznek. A vámpírokkal ellentétben nagyon összetartóak, egy komoly verekedés is maximum 10 percig tarthat, aztán együtt esznek. Tetoválással jelzik, hogy a Falka tagjai. A falkába csak a 16 éven felüliek kerülhetnek. Szaporodásuk természetes módon illetve harapás által történhet.

(Bővebben kifejtve: A Vérfarkas szerencsésebb mint a Vámpír. Csak akkor termel mérget ha az ő is akarja. )

A vérfarkasok egyedül, általában gyengébbek mint a vámpírok, éppen ezért minimum 5 fős falkában járnak Vámpírt kergetni. Sokan vannak közülük emberekre nézve veszélyesek is. Nem különböztetjük meg a Vegetáriánust és a Ragadozót, hiszen mind kettőjük táplálkozik állatokkal is.

Harapás útján: A megharapott személy nem örökli a tulajdonságokat, és nem is lesz sem a falka, sem a klán tagja. Megtartja saját külső tulajdonságait, erősségeit.

Kihordás útján: A "páciens" automatikusan a klánba születik, és 16 éves kora után a klán falkájába kerül.

Nemesvérűek: A nemesvérűek, akiknek személyesen is közük van Romolushoz. Ők a vezető klánokban helyezkednek el (Knowles, Black, Revyard, Poheten, Sword)
A kazönséges vérfarkasok azok, akiknek semmi közük nem volt a nemes vérhez, ezután nem volt családi kapcsolatuk Romolussal.
A Félvérfarkasok akik két különböző klánba születtek.
Back to top Go down
https://nightwish.hungarianforum.com
 
Érdekességek a Fajokról, Klánokról.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NightWish ~ The Horror RPG :: Könyvtár :: Az Ősi Világ Lexikonja-
Jump to: